Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Tříbarevný koláč II.
Polévka z uzeného masa II.
Cibulový chléb
Salámové špízy
Lasagne á la kamarádka Terka
Pečený amur se žampiony a cibulí
Tvarohové brambory - zapečené
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Těstoviny s rukolovým pestem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies
Pórková polévka s cizrnou
Andělský dort