Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Špenátové lasagne
Babiččin štrůdl
Cuketové řezy
Třešňový závin
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Bruselské hovězí - minutka
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Plněné batáty
Jihočeská „pucková“ polévka
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Křupavý jarní salát
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Mrkvový koláč s ricottou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink