Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Tvarohové řezy trojbarevné
Rýžový pilaf
Nakládaný hermelín VI.
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
Psí keksy
Celerová omeleta
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Nepečené kokosové kostky
Extra čokoládové muffiny
Frýdecká kotleta v alobalu
Noky se špenátem a ricottou
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Rozlítaný ptáček
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Dort Míša
Brokolicová polévka se sýrem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink