Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Cuketové sušenky
Pomazánka "hned pryč"
Bramborové placičky se špenátem
Jahodový dort se smetanou
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Barevné hrnkové knedlíky
Ananasovo-kokosová roláda "Piña…
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Květákové řízky
Letní závitky s arašídovou omáčkou
Mrkvový koláč s ricottou
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Jihočeská „pucková“ polévka
Křupavý jarní salát
Kachní prsa s nudlovým salátem
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou