Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Vánoční chlebíček ze zbylých bílků
Feferonový salát
Rizoto z pánve-po našem
Super tenké těsto na pizzu
Nejlepší vánoční krůta
Luigiho zeleninové rizoto na italský…
Omáčka "šufrung" na špagety
Pivní marinované špízy
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem