Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Švestková povidla bez míchání
Grilovaný banán
Zapečené brambory se žampiony
Cuketový krém (polévka)
Slaný řecký koláč
Sójové kostky na kari
Jablečný (hruškový) koláč s mandlovým…
Kuskus s krabími tyčinkami
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Caesar wrap
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Hrušková povidla
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Makový koláč se švestkami a mandlemi
Ratatouille IV.
Cuketové placičky
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou