Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Moravské kuře
Fofr bublanina
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Ředkvičkový salát s bramborem - lehký
Čoko muffiny
Boloňské fazole pro vegany
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Masová minutka s řapíkatým celerem
Šťouchané brambory s uzeným sýrem
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi