Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Kuře „strejdy z Hlinska“
Jablíčková rychlovka
Vepřové na karí
Dýňový krém
Maminčina drožďová pomazánka
Těstoviny s brokolicí raz dva
Bramboráčky se zelím a slaninou
Nádivkové muffiny
Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem