Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Langoše
Rebarborové muffiny
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Banánová bleskovka - dort
Čokoládový dort ala Sacher
Jednoduché lečo z trouby
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Bábovka s rebarborou - hrníčková
Pesto z medvědího česneku
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem