Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Halušky
Hlávkový míchaný salát s tuňákem
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Troubový segedinský guláš
Kynuté pletýnky - smažené
Hlíva v těstíčku
Bramborovo-žampionová polévka na dva…
Hovězí sendvič s nakládanými…
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem