Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou
Malínský špaček od sestry Ireny
Míchaná vejce s avokádem
Nepečený tvarohový dort s ovocem II.
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Vepřová játra obalovaná
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Piškotový korpus - dvoupatrový dort
Carpaccio z rajčat
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi