Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Houbové karbanátky III.
Kuře na cibuli v římském hrnci
Nepečený jablkový dort
Vajíčková pomazánka III.
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Zeleninová polévka s klobásou
Nejlepší horká čokoláda II. - méně…
Cuketová polévka s hráškem a mátou
Tříbarevná buchta z remosky …
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi