Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Grilovaný hermelín
Hrnečkové knedlíky
Zeleninové placičky II.
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Chřestový salát s kozím sýrem
Chlebová pečeně
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Jahodové muffiny II.
Kedgeree
Vajíčková pomazánka
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Skotská vejce podle The Real Meat…
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…
Jemná kedlubnová polévka
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí