Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Rakvičky se šlehačkou
Musaka z cuket
Vepřové kari
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Panenky v parmském kabátku s…
Barevné pomazánky - Brokolicová
Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky
Filety po italsku
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Bramborový salát se zelenými fazolkami
Klasický mazanec
Velikonoční beránek z třeného těsta
Velikonoční nádivka s cuketou
Plněná sekaná pečeně II.
Velikonoční brownies
Polský velikonoční bílý boršč
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou