Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Vepřové koleno na černém pivě
Pravé italské tiramisu II.
Houbové flíčky-zapečené
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Knedlíky z rýžové mouky
Krůtí s rýžovými nudlemi
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Česneková polévka (česnečka) s…
Kuře v parmazánu se salátem
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou