Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Srbský vepřový guláš
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Salát Caprese II
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Kyšková buchta s třešněmi
Polévka z pečeného květáku
Špenátový salát s mozzarellou
Rychlá večeře
Krůtí závitky se sušenými rajčaty a…
Jihočeská „pucková“ polévka
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Křupavý jarní salát
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Mrkvový koláč s ricottou
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink