Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Posvícenské koláče z r. 1900
Zapečená hlíva s nivou
Kávový zákusek - řezy
Severoafrická cizrnová polévka
Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Plněná kuřecí prsa s broskví a…
Třešňové (višňové) muffiny / koláč
Hlíva s pohankou
Holandský řízek a šťouchané brambory
Mrkvový koláč s ricottou
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Jihočeská „pucková“ polévka
Křupavý jarní salát
Kachní prsa s nudlovým salátem
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou