Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Placičky z bramborové kaše
Kuřecí prsa v slanině
Smažené šunkové rolky se sýrovou…
Přírodní maso se zeleninou
Holandské řízky - smetanové
Jednoduchá francouzská kaše
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Špenátovo-vločková polévka
Smažené bramborové kroužky
Těstovinový salát s tuňákem a…
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree