Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Likér z máty peprné
Halušky podle Martinky
Srdce na smetaně
Slaný dort I
Vajíčkový salát se salámem
Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Dalamánky z chleba
Kokosovo-datlový koláč
Budapešťská pomazánka (nízkotučná)
Caesar wrap
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci