Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Guláš bez masa
Dresing hami mňami
Italský rýžový salát
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Čočka na kyselo po našem
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Čočka na kyselo
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem
Čerstvé kimchi