Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Gurmánské smažené řízky
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Srbský vepřový guláš
Červená čočka se zeleninou (salát)
Pečená jehněčí kýta po středomořském…
Holandské řízky - smetanové
Domácí vepřovka po česku ala …
Zeleninový salát s balkánským sýrem
Margot buchta z remosky
Čočka na kyselo
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem
Čerstvé kimchi