Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Cannelloni se špenátem
Jogurtový koláč II.
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Pečená francouzská bageta plněná…
Mrkvovo-celerový salát
Květák - nakládaný, sterilovaný
Zapečené brambory 2
Domácí kuřecí paštika
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi