Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Salát z čínského zelí
Štafetky
Avokádová pomazánka II.
Kuřecí křidélka - ideální na párty
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Špecle se slaninou a žampiony
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Lilkový tatarák
Kuskus se zeleninou a tuňákem
Čočka na kyselo
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Chlebíčky s ančovičkami
Zelňačka s klobásou
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem
Čerstvé kimchi