Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Zelný salát s křenem
Řízečky naruby
Výborná ořechová bábovka
Katův šleh (drůbeží)
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Tvaroh s rakytníkovým pyré
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Kysané zelí ve sklenicích + salát
Hasenöhrl (zaječí uši)
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky