Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Ďábelská pomazánka na topinky
Boloňské brambory
Jehněčí kotlety - grilované
Tortelloni alla panna
Nočky se špenátem a slaninou
Jednoduchá špenátová polévka se sýrem
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Plněné kuřecí prsíčko listovým…
Nakládané masové kostky dušené na…
Cibulačka s toasty
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi