Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Linecké třené cukroví I.
Řecký salát a la ENKI
Pikantní pečené kuře
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Pudinková bábovka II.
Alsaský jablečný koláč
Bramborové placky (nejen) se zelím
Bylinková krkovička na černém pivu
Bramborové knedlíky sypané cibulovo…
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky