Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Šafránová omáčka
Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce
Lasagne se slaninou a kyselým zelím
Špenátovka
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Tvarohový koláč s třešněmi III.
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Italské Tiramisu (Florencie)
Bezlepkový dortík do skleničky s…
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek