Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Bramborové placky
Malínský špaček od sestry Ireny
Krůtí vejmysl
Mrkvová bábovka
Šátečky - bezkonkurenční
Hranolky z kapra
Koláčky ze 100% tuku
Dvoubarevné margot řezy - píchané
Banánový krém - poháry, dezerty,…
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukety plněné mletým masem
Švestkový koláč s cuketou
Souvlaki s tzatziki
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Zapečené lečo
Květákové steaky z grilu