Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Ananasová čína
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Pomazánka křenová a česneková
Opilý Izidor - Lux
Tvarohový švestkový koláč
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Hovězí na houbách s kořenovou…
Celerový salát - zdravě a chutně
Jednoduché švestkové knedlíky -…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Boží milosti F.O.O.D.
Rolovaná krkovice à la porchetta
Polévka z pečené zeleniny
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Zeleninový salát s klíčky
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci