Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Vajíčková pomazánka od Mariky
Kuřecí směs Indie
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Bábovka (buchta, dort) z červené řepy…
Čevapi
Kuře / králík na zelenině (nejen) z…
Pečená kambala s tymiánem
Krůtí roláda plněná hříbky
Čočkový dhál
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake