Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Pierogi ‒ pirožky
Kuřecí játra na olivách a víně
Bomba na letní vedra
Houbový kuba II.
Šusky (opečené škubánky)
Bábovka "bleskovka"
Brokolicová polévka bez smetany
Brokolicovo-cuketová krémová polévka
Báječné ovocné řezy - krémeš
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros