Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Pekingské maso
Vepřový jazyk na česneku
Smradlavoučká topinka
Cuketové matesy II.
Skvělá šunková pomazánka
Smažené plněné kapustové listy …
Kmínový pšenično-žitný chléb
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Ředkvičková pomazánka s tvarohem a…
Krémové lečo
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros