Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Tvarohové řezy sypané
Pórková polévka III.
Květáková polévka s krupicí a vejci
Vepřové koleno na černém pivě
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Závin z listového těsta se zelím a…
Karbanátky nebo sekaná s patizonem
"Párkrole" - párkové kremrole
Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…