Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Zeleninový salát s lososem
Maso na houbách babičky Aničky
Krém / krémová náplň do doutníčků,…
Cizrnový salát s restovanou paprikou
Plněné máslové sušenky
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Jednoduché pivní staročeské řízky
Smažený řapíkatý celer
Máslové řízky - sváteční
Jemná kedlubnová polévka
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci