Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Dušené vepřové v zelí
Vesnické šunkofleky
Nafouklá jablíčková dobrota
Holandská hrachová kaše
Ragú z divočáka na švestkách
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Tradiční sodový chléb - Soda Bread
Broskvové (meruňkové) muffiny
Hovězí sendvič s nakládanými…
Kedgeree
Vajíčková pomazánka
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Skotská vejce podle The Real Meat…
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…
Jemná kedlubnová polévka
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí