Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Šťáva z malin, jahod apod.
Kuře s kysanou smetanou
LEHKÝ DORT S JABLKY A PUDINKEM
Placičky z ricotty s cuketou a…
Švestkový štrůdl
Nakládaný pivní Hermelín
Špaldové housky
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…