Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Rajská omáčka II.
Zeleninové placky s omáčkou
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Masíčko po námořnicku
Játrové knedlíčky mojí babičky
Prsa v mrkvi
Zapečené brambory s brokolicí,…
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Jahodový (ovocný) pohár
Kuřecí stehna v bílém víně
Velikonoční beránek šlehačkový
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Kuře na paprice s jemnými krupicovými…
Velikonoční nádivka
Kuřátkové sušenky
Francouzské brambory s pórkem
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree