Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Pekingské maso
Čokoládová pěna
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Losos v alobalu
Bomba na letní vedra
Kuřecí roláda s nádivkou
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Bylinkový krůtí guláš se žampiony
Špagety Carbonara
Polévka z medvědího česneku s pestem
Zapečené brambory s masem a smetanou
Krtkovy muffiny
Buřty na pivě
Mandlová kuřátka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Hrášková šakšuka
Kuřecí prsa po asijsku