Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Mramorová bábovka
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Tvarohový koláč s citronem
Dvoubarevné jablkové řezy
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Domácí koblížky od babičky
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Jahodové řezy - smetanové
Banánovo-mangové smoothie
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Polévka z medvědího česneku s pestem
Zapečené brambory s masem a smetanou
Krtkovy muffiny
Buřty na pivě
Mandlová kuřátka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Hrášková šakšuka
Kuřecí prsa po asijsku