Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Jitrnicový prejt
Zapékaná kapusta s rýží
Polévka z hlívy ústřičné
Okurkový salát alá tzatziky
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Mexický předkrm Guacamole
Dršťková polévka podle mojí babičky
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Šlehačkový dort s banány
Holandský řízek a šťouchané brambory
Mrkvový koláč s ricottou
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Jihočeská „pucková“ polévka
Křupavý jarní salát
Kachní prsa s nudlovým salátem
Krtkův dort
Palačinky se šunkou a vejci
Asijské nudle s restovanou zeleninou