Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Vepřový jazyk na česneku
Boršč
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Tvarohovo-višňový závin
Jehněčí pečeně
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Jablečná přesnídávka (pyré)
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Losos s bylinkovou krustou
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci