Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Ořechové řezy naší babičky
Drážďanský špaldový chleba
Sýrová pomazánka s česnekem III.
Křenová pomazánka z červené řepy
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Jednoduché pivní staročeské řízky
Banánová roláda s margotkou
Meruňkové bonbony
Kachní prsa a bramborové suflé
Špagety Carbonara
Polévka z medvědího česneku s pestem
Zapečené brambory s masem a smetanou
Krtkovy muffiny
Buřty na pivě
Mandlová kuřátka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Hrášková šakšuka
Kuřecí prsa po asijsku