Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Plněný hermelín II.
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Zapečené toasty s česnekem a sýrem
Americký ořechový koláč
Salát Coleslaw light
Pečená sekaná v zelenině
Palačinky se šunkou a vejci
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Nádivkový beránek
Losos s bylinkovou krustou
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka