Maso nakrájíme na menší kousky a dáme do mísy. Přidáme vejce, zahustíme škrobovou moučkou, moukou a okořeníme. Vše smícháme do středně husté hmoty a necháme odpočinout do druhého dne.
2
Na pánvi rozehřejeme tuk a rozprostřeme masovou směs do tvaru omelety. Opečeme ji z obou stran dorůžova. Potom ji vidličkou rozdělíme na části - podle kousků masa - a dosmažíme. Podáváme s bramborem nebo jen s rohlíkem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hana
|6. 12. 2007 10:55
Opravdu výborné masíčko. Ani není třeba nechat uležet do druhého dne.Směs jsem si připravila odpoledne a dělala k večeři.Všem moc chutnalo.Lze dochutit oblíbeným kořením, já osobně miluju ADŽIKU.