Vypracujeme těsto, vyválíme na obdélník asi 1,5 cm silný, rozetřeme náplň, srolujeme a roládu stočíme do spirály (jako při ždímání). Spirálu nakrájíme na kousky asi 2 cm silné, propícháme vidličkou a na vymazaném plechu upečeme.
2
Poznámka: guštli-noni jsou uzbecké masové pirožky.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza Jarčušková
|24. 4. 2007 07:55
Lenča, použite hocijaké iné mäso, recept je uzbecký, preto tá baranina. Ale mäžete použiť mäso, aké máte radi.
lenča
|23. 4. 2007 19:57
Recept vypadá docela in........Ale to beranní maso,no nevím,nevím,to asi není běžná domácí věc.