• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Napište svůj komentář k receptu

Gurmánské pečené vepřové maso na pivě

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 71
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové maso - krkovice, plec, kotlet, kýta - dle chuti
    • 2
      dl pivo světlé 10°C , cca
    • 200
      g cibule
    • 1
      ks česnek - celá větší palice
    • tymián
    • sůl
    • kmín
    • 4
      ks rajčata oloupaná

Postup přípravy receptu

1
Zhruba 1 kg vepřového masa řádně osolíme, posypeme kmínem a tymiánem, vložíme do pekáčku a kolem nasypeme pokrájenou cibuli, rajčata, pokrájený česnek. Vše zalijeme pivem, zaklopíme a pečeme cca 50-60 minut. Pak odklopíme a dopečeme doměkka a dozlatova za občasného otočení a podlití pivem nebo vývarem(vodou).
2
Podáváme s bramborovými noky, knedlíky nebo čerstvým pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gurmánské smažené řízky

Gurmánské smažené řízky

Vepřové koleno na černém pivě

Vepřové koleno na černém pivě

Špekáčky na pivě II.

Špekáčky na pivě II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Naty | 24. 12. 2016 15:30

    Skvělá pečeně. <3 Hlídám jí už půl hodiny , aby kluci viděli zlaté prasátko :-( :-)

  • Katerina | 17. 2. 2016 12:57

    Delala jsem v nedeli pro nas a pritelovo rodice ze skoro kilove krkovice, ktera se snedla skoro cela a opravdu nemela chybu. Maso bylo mekoucke a chutnalo senzacne, priloha byly bramborove knedliky.

  • Katerina | 17. 2. 2016 12:56

    Delala jsem v nedeli pro nas a pritelovo rodice ze skoro kilove krkovice, ktera se snedla skoro cela a opravdu nemela chybu. Maso bylo mekoucke a chutnalo senzacne, priloha byly bramborove knedliky.

  • Drahoslava Vránová | 16. 7. 2015 07:42

    Vynikající. Bez chyby byla hlavně i šťáva do které se maso dalo namáčet.

  • anevanu | 8. 6. 2015 14:58

    vyzlkušela jsem bylo to moc dobré

  • anevanu | 8. 6. 2015 14:57

    Moc dobré ,chutnalo mě i dceři

  • Růža | 28. 12. 2014 17:21

    :-D Udělujeme receptu řád zlaté vařečky jako v princezně se zlatou hvězdou,byla to totiž náramně dobré.

  • Monika | 19. 10. 2014 14:16

    Za naši rodinu dávám za jedna, kdyby to šlo, dám daleko vyšší známku ;-) je to opravdu luxusní jídlo:-) já osobně jsem nenechávala dopéci odklopené, maso zčervenalo i pod pekáčem, podávala jsem s bramborovým knedlíkem, opravdu bezva sváteční nedělní oběd, určitě zařadím do našeho jídelníčku. Děkuji moc za recept :-)

  • mila | 14. 6. 2014 09:35

    je to výborné budu to opakovat

  • Křečková | 31. 12. 2013 14:36

    Voní to naprosto fantasticky, tak nemám pochyb, že si na masíčku pochutnáme. :-) Děkuji.

  • Silvia | 1. 6. 2013 12:02

    bolo to super a zajtra to budem robit znovu...je to faaakt dobry recept...masko je chutne (pliecko) odporucam!!

  • Felix Sansnom | 23. 3. 2013 17:24

    Škoda,že se po tom tloustne.....jinak skvělé.

  • Petra | 7. 3. 2013 15:08

    Právě se mi peče v torubě. Mám ale tri kila kotlety :-))), pecu to uz pres dve hodiny, maso zaciná chytat barvicku, jsem zvedava :-))..

  • Silvia | 30. 1. 2013 18:49

    Ja sa na to chystam v nedelu a uz sa neviem dockat... budem to robit so zemiakovymi nokami...mnaaam!!! Dam vediet...ale urcite to bude vyborne!!! :)

  • šáfa | 12. 1. 2013 11:59

    Zítra se na to chystám.Dám vědět jak jsem uspěl. :-D :-D

  • Marie Šafaříková | 8. 12. 2012 16:38

    Použila jsem necelé kilo krkovice(tu má manžel nejraděj,ale nesmí mít moc tlustého),rajčata jsem dávala z konzervy a tak nevím přesné množství a pekla se všímvšudy asi hodinu a půl.Gurmánské masíčko to bezesporu bylo a všem ho můžu doporučit.

  • simonkaaa | 29. 11. 2012 20:46

    jaké to je? chtěla bych to vyzkoušet ;-)

  • majames | 14. 10. 2012 15:20

    bravo!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kmín Pivo Rajčata oloupaná Sůl Tymián Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Řecký salát a la ENKI

Řecký salát a la ENKI

Salámový aspik

Salámový aspik

Babiččin bramborový salát

Babiččin bramborový salát

Zeleninové placičky II.

Zeleninové placičky II.

Smetanová koprová polévka s fazolkami a vejcem

Smetanová koprová polévka s fazolkami…

Volarské tvarohové koláčky

Volarské tvarohové koláčky

Báječná (nejen) broskvová roláda

Báječná (nejen) broskvová roláda

Nivové sušenky (slané cukroví)

Nivové sušenky (slané cukroví)

Zelný salát z kysaného zelí

Zelný salát z kysaného zelí

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

32
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
29
Křehké galetky s rebarborou
Křehké galetky s…
22
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
21
(ne)Kynutý závin podle Lidušky
(ne)Kynutý závin podle…
13
Kuře na paprice
Kuře na paprice

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Další doporučené recepty:

Gulášová polévka z předního hovězího masa
Gulášová polévka z předního hovězího…
Gulášová polévka z václavek
Gulášová polévka z václavek
Gurmánská krkovička
Gurmánská krkovička
Gurmánské smažené řízky
Gurmánské smažené řízky
Gyoza knedlíčky
Gyoza knedlíčky
Gyros koláčky
Gyros koláčky
  • Recepty.cz
  • Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact