Maso omyjeme a osušíme, nakrájíme na plátky dle libosti. Marinádu smícháme a namočíme do ní maso a šup s tím do lednice. Za 24 hodin si rozpálíme gril nebo pánev a grilujeme asi 5-6 minut z každé strany.
2
Jako oblohu veškerou zeleninu a přílohu chléb, hranolky.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Dana Vorlová
|5. 4. 2008 21:40
Zauzenou papriku jsem také vyzkoušela a mohu potvrdit, že je vynikající !
Lída
|31. 3. 2008 17:56
JANI,koření Adamovo žebro a zauzenou papriku jsem viděla v takových stáncích před Globusem na Černém mostě a v OBI. Koupila jsem si to tam a ta zauzená paprika nemá chybu.Můžu doporučit.Lída
Jana Remková
|31. 3. 2008 12:47
Zase něco snad velmi dobrého,ale člověk by se asi naběhal,než by to sehnal.Ptala jsem se na některá koření zde zmíněná v Hypernově(říkala jsem si,že v marketech snad už mají všechno) a prodavačka se na mne dívala,jako bych spadla z višně,tak nevím.Jana
Gábina H
|26. 3. 2008 15:12
Zkuste třeba tady http://www.svetkoreni.cz/cz/nabidka/koreni-smesi/adamova-zebra-100g-sitem.html