• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Gurmánská krkovička
Napište svůj komentář k receptu

Gurmánská krkovička

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 50
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gurmánská krkovička
Gurmánská krkovička
Gurmánská krkovička
Gurmánská krkovička
Gurmánská krkovička
Gurmánská krkovička
Gurmánská krkovička
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • 3
      plátek plátky krkovičky bez kosti větší
    • 1
      lžíce mletá sladká paprika lze zkombinovat s pálivou
    • 2
      lžíce olej
    • 2
      stroužek česnek jemně rozetřený
    • 1
      lžička koriandr - mletý nebo drcený, dle chuti, cca
    • 1
      lžička sůl necelá
    • pepř mletý dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Krkovičku mírně naklepeme a po stranách na několika místech nařízneme, aby se nám při smažení, pečení či grilování nekroutila.
2
Z oleje, papriky, česneku, koriandru a soli si umícháme hladkou kašičku, kterou plátky krkovice potřeme, naskládáme na sebe do misky a necháme alespoň 12 hodin marinovat, nejlépe však přes noc v chladnu do druhého dne.
3
Pak krkovičku připravíme dle chuti: smažíme na rozpáleném oleji na pánvi z obou stran, na rozpáleném grilu (hodinu před grilováním vyndáme z chladna) či v troubě pečenou na 200 stupňů nejprve 25 minut zakrytou a poté odkrytou dopéct doměkka a dozlatova.
4
Podáváme s bramborovou přílohou, pečivem, zeleninovým salátem...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Česneková krkovička na houbách

Česneková krkovička na houbách

Majolková krkovička se sýrem

Majolková krkovička se sýrem

Plněná krkovička

Plněná krkovička

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka Vodičková | 24. 11. 2016 16:41

    Připravila jsem si jí už včera. S pečenýma bramborama byla výborná.

  • Irča | 30. 5. 2016 12:30

    Koriandr nepoužívám, tak jsem dala kmín. Bylo to luxusní <3 přítel mlaskal a já s ním :-D

  • Formánková | 21. 1. 2016 14:36

    Byla skvělá,smažila jsem jí a dala s bramborem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Grilování & BBQ
Maso Grilování Vepřové Oběd Večeře Pečení Smažení Grilování Narozeniny Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Koriandr - mletý Mletá sladká paprika Olej Pepř mletý Plátky krkovičky bez kosti Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jednoduchý grenadýrmarš

Jednoduchý grenadýrmarš

Trojbarevný koláč naší babičky

Trojbarevný koláč naší babičky

Tvarohový koláč s třešněmi

Tvarohový koláč s třešněmi

Bábovka "bleskovka"

Bábovka "bleskovka"

Celerové placičky

Celerové placičky

Angreštový pudink s černým rybízem

Angreštový pudink s černým rybízem

Krkovička po cigánsku

Krkovička po cigánsku

"Tataráček" z Romadůru

"Tataráček" z Romadůru

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem

Doporučujeme

40 minut
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

Nasi Goreng - indonéská smažená rýže

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

45
Rozhuda s tvarůžky - tvarůžková pomazánka
Rozhuda s tvarůžky -…
36
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
29
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
24
Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest
23
Risotto s chřestem
Risotto s chřestem

Zajímavé články

5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou…
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
AHA.cz V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Dramatické dění v Survivoru: Napínavý duel Páji a Daniela! Kdo vypadl?

Dramatické dění v Survivoru: Napínavý duel Páji a Daniela! Kdo vypadl?

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen &#039;moje krev&#039;, říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen &#039;moje krev&#039;, říká

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

Další doporučené recepty:

Gulášová polévka z patizonu
Gulášová polévka z patizonu
Gulášová polévka z předního hovězího masa
Gulášová polévka z předního hovězího…
Gulášová polévka z václavek
Gulášová polévka z václavek
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Gurmánské smažené řízky
Gurmánské smažené řízky
Gyoza knedlíčky
Gyoza knedlíčky
  • Recepty.cz
  • Gurmánská krkovička
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact