Plech vyložíme pečícím papírem. Troubu předehřejeme na 200 °C. Nejprve dáme na plech čtvrtky cibuli, posypeme kořením a pokapeme olejem. Dáme do trouby. Po 10 minutách přidáme pórky nakrájené na špalíčky a znovu posypeme kořením a pokapeme olejem. Za 5min. přidáme rajčata na čtvrtky a papriky na širší proužky, také posypeme kořením a pokapeme olejem. Pečeme, dokud zelenina nezměkne a nezezlátne.
2
Můžeme podávat k masu jako samostatnou přílohu, nebo v záchvatu hubnutí jako samotné jídlo. Můžeme lehce pokapat oblíbeným dresinkem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zuzana
|1. 3. 2007 19:59
Martino to je něco jako djuveč že? s těmi brambory...
Martina
|1. 3. 2007 00:40
Tak já ještě k tomu všemu přidávám do trouby brambory se slupkou nakrájené na kousky. Všechnu zeleninu ale vkládám zaráz a olej používám olivový s česnekem. Není ho pak potřeba tolik, jako když se každá vrstva zvlášť zakapává.
Zuzana
|28. 2. 2007 19:50
ano Jani moje řeč, dělám to samé jako Vy a podávám s těstovinami. Taky dávám celé stroužky česneku, ty jsou potom opravdu výborné... a někdy též sušená rajčata ale to už je možná jiný recept
Jana P.
|28. 2. 2007 10:03
Ještě přidávám cuketu,lilek a papriku a je to bezva!