• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Gurdakapúra kabáb
Napište svůj komentář k receptu

Gurdakapúra kabáb

autor: Katka Kavanová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Gurdakapúra kabáb
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g jehněčí maso Ledvinky
    • voda
    • ocet
    • 70
      g máslo
    • 40
      g tuk
  • Pistáciové máslo
    • 100
      g pistácie
    • 70
      g máslo
    • 1
      lžička pažitka Jemně sekaná
    • sůl Klasická + Kořeněná

Postup přípravy receptu

1
**Pistáciové máslo: **
2
Pistácie lehce opražíme v těžké pánvi. Když vychladnou, rozemeleme je a smícháme je s máslem a sekanou pažitkou. Uschováme na chladném místě.
3
**Ledvinky:**
4
Ledvinky očistíme a zbavíme je blan. Necháme je namočit na 4-5 hodin do lehce okyselené vody octem. (1 polévková lžíce octa na 1 litr octa). Po namočení je omyjeme, usušíme a každou ledvinku potřeme osoleným máslem. (Já máslo nechávám změknout, utřu se solí a poté potírám). Poté potřeme kovovou jehlu olejem, nabodneme ledvinky a grilujeme. Během grilování podlíváme tukem. Až jsou ledvinky hnědé, posypeme je okořeněnou solí. Když je vytvořená kůrka, sundáme ze špejle, ozdobíme pistáciovým máslem a ihned podáváme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lulja kabab

Lulja kabab

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jeremy | 16. 7. 2013 03:32

    I'll try to put this to good use imimleatedy. http://ysdngq.com [url=http://jkhnsu.com]jkhnsu[/url] [link=http://eybtfnfivz.com]eybtfnfivz[/link]

  • Paige | 15. 7. 2013 22:19

    Super jazzed about getting that <a href="http://opkevclhpt.com">knowwho-.</a>

  • Rizal | 14. 7. 2013 13:33

    You're the one with the brains here. I'm wanhticg for your posts.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Jehněčí Grilování & BBQ
Maso Grilování Jehněčí Oběd Večeře Smažení Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jehněčí maso Máslo Ocet Pažitka Pistácie Sůl Tuk Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny

Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny

Baklava s ořechy

Baklava s ořechy

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Čokoládový fondán - chocolate fondant

Báječné kuřecí placičky se sýrem

Báječné kuřecí placičky se sýrem

(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou

(nejen) Tuňáková směs s mozzarellou

Řízky v klobásovém zelí

Řízky v klobásovém zelí

Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob

Pikantní sladkokyselá polévka na…

Přírodní maso se žampiony - minutka

Přírodní maso se žampiony - minutka

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

65
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
50
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
46
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
39
Vanilkové semifredo
Vanilkové semifredo
37
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Úřadující misska Linda Górecká: První slova o rozchodu!

Úřadující misska Linda Górecká: První slova o rozchodu!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Gurdakapúra kabáb
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact